Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Sabtu, 26 September 2009

bercuti kat cherating

gambar anak aku yang seronok sangat bercuti kat cherating nie................aku pun.. sama..cuma tak nak letak gambar je.....heheh

g

first day koje lepas raya....sangap


ini gambar masa first day koje lepas raye.......boleh lah ...yang menarik pun ader makanan yang dibawak....sedap jugak....tapi ade masa sangap gak.....maklumlah sunyi sepi je....

Jumaat, 25 September 2009

kitaorang punya open ofis........24/9/2009





ini dier open opis kitaorg yang tak seberapa dengan beberapa orang je yang ada pun.....hehhee, kita orang bawak aper yang ada makanan je....yang bagi duit pun ader gak...ishhhh......boleh tahan jugak...especially mamat yang bulat-bulat tu...heheh, makan tak ingat...tapi yang pasti menu buah-buahan yang sedap....heheheh

Kekawan yang bergaya...........sempoi



sedikit sebanyak gambar bebudak opis...suker bebeno nak bergaya.....dengan baju ala-ala country ari tu, best giler, dengan macam-macam gaya........perghhhh tak ingat.....first time jugak kitaorg buat macam tu.....setting pakai baju sesama, beli sesama jugak...eiii happy nyer
Terdapat ralat dalam alat ini