Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Rabu, 30 Disember 2009

Makan-makan di IKEA





























Perghhhh marvelous betul hari tu, dapat makan dekat IKEA, ape name makanan nyer swedish meatball, bole tahan sedapnyer, ader 3 kuantiti meatball yang boleh diorder: 1-5 meat ball, 2-10 meatball and 3-15 meatball, tapi orang biasenyer ambik 10 je pasal meatball tu beso-beso jugak lah , dihidangkan sekali dengan french fries ,kenyang beb, tapi yang ambik 15 tu tak tau lah, melantak kot, tak padan dengan badan kecik ke....selain daripada tu ader jugak makanan yang best-best , anyway hari tu kitaorang ader jugak lah merasa satu kek nie sedap beb namanyer Daim swedish kek.........perghhhhhhhhhh lepas nie nak pergi lagiiii

Pembulian yang berleluasa........................


Kalau korang nak tau nielah dier kes pembulian yang berleluasa sekarang nie, sebagai contoh gambar-gambar dibawah nie...nak kata kecik lagi tak jugak, semuanyer dah jadi bapak orang...adalah sorang-duaorang yang dah andar heheheheh...........perangai dah macam orang yang ada otak sekecik burung kasawari....hehehhe, saje jerrrrr, tgk tu tgk tu, kalau muka sorang 2 tu hemsem tak pe jugak.............heheheeh, tapi anyway padan dengan muka yang kena tu......mmg harus pun dier kena......hidup semua....biarkan dier kena ikat lelama..hahahah


favourite classic music............

Trouble Is A Friend lyrics
Songwriters: Kripac, Lenka; Salter, Thomas;

Trouble he will find you no matter where you go, oh oh
No matter if you're fast, no matter if you're slow, oh oh
The eye of the storm or the cry in the mourn, oh oh
You're fine for a while but you start to lose control

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!

Trouble is a friend but trouble is a foe, oh oh
And no matter what I feed him he always seems to grow, oh oh
He sees what I see and he knows what I know, oh oh
So don't forget as you ease on down the road

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh

So don't be alarmed if he takes you by the arm
I won't let him win, but I'm a sucker for his charm
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!

Oh how I hate the way he makes me feel
And how I try to make him leave, I try
Oh oh, I try!

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh

So don't be alarmed if he takes you by the arm
I won't let him win, but I'm a sucker for his charm
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!
Ooo, oh ooo, ooo ahh

Selasa, 29 Disember 2009

Cantik kan bunga-bunga nie......................






























Ada bermacam-macam bunga-bunga yang saya dapati di cameron highland, begitu cantikkk sekali, kalau anda berada dekat dengan nyer, bole rasa kewangian ..yang semerbakkk...........

Ahad, 20 Disember 2009

saje je koleksi alam.....hehe




Family trip to Cameron Highland



























sesaje trip cuti family I di cameron highland heheh, have a nice tripppppp...........

Pantai Batu Burok, T'ganu



























Walau pun cuaca yang kurang best kat saner, tapi bab angin terbaik lah, sbb bole nak terbang dibuatnyer,,,,,ombaknyer tak ingat, ini salah satu aktiviti yang ade kat tepi pantai itu...heheh,,,bestnyer tgk anak aku bermain........
Terdapat ralat dalam alat ini