Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Sabtu, 22 Mei 2010

Sport Day...

semalam, sabtu 22hb May 2010 berlangsungnya sport day untuk my son dekat sekolahnya....dan dibuat dekat padang yang berdekatan, ramai ibu bapa yang datang..mmg seronok giler tengok anak2 bersukan sbb cute beb...so mak bapak kena pakai baju yang sama warna dengan warna rumah anak...so tema i for today is yellow....go yellow....go....mmg best giler kalau tengok activity yang teacher diorang buat, siap dance2 lagi.....eiiiiii cutenya.....bebudak nie kalau nak tau diorang main dalam hujan2 renyai tu...well the weather that day is kurang baik....hujan renyai...tapi kekadang lebat jugak....ader part2 lah hehhehe, so kitaorang nie selaku mak bapak yang prihatin pun turut sama melenjunkan baju masing2 hahaha..tapi activity nie tidak lama, dipendekkan sbb ujan telah turun dengan lebatnya........so mak bapak dan anak2 masing dibawa kedalam khemah untuk acara mengambil hadiah.....anak I dapat hadiah yang banyak jugak...eeiiii sukernya termasuklah I nie yang memenangi Lucky Draw, dapat hamper ....bole la....acara tamat pada pukul 12 tghari.



Terdapat ralat dalam alat ini