Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Sabtu, 22 Mei 2010

Sport Day...

semalam, sabtu 22hb May 2010 berlangsungnya sport day untuk my son dekat sekolahnya....dan dibuat dekat padang yang berdekatan, ramai ibu bapa yang datang..mmg seronok giler tengok anak2 bersukan sbb cute beb...so mak bapak kena pakai baju yang sama warna dengan warna rumah anak...so tema i for today is yellow....go yellow....go....mmg best giler kalau tengok activity yang teacher diorang buat, siap dance2 lagi.....eiiiiii cutenya.....bebudak nie kalau nak tau diorang main dalam hujan2 renyai tu...well the weather that day is kurang baik....hujan renyai...tapi kekadang lebat jugak....ader part2 lah hehhehe, so kitaorang nie selaku mak bapak yang prihatin pun turut sama melenjunkan baju masing2 hahaha..tapi activity nie tidak lama, dipendekkan sbb ujan telah turun dengan lebatnya........so mak bapak dan anak2 masing dibawa kedalam khemah untuk acara mengambil hadiah.....anak I dapat hadiah yang banyak jugak...eeiiii sukernya termasuklah I nie yang memenangi Lucky Draw, dapat hamper ....bole la....acara tamat pada pukul 12 tghari.



Isnin, 12 April 2010

Petronas Pit Pulse in KLCC




Something that i done on my last..last weekand with my only lovely son is to have so much fun.

Rabu, 10 Mac 2010

Lagu yang Fofular kini.......

Rossa – Hati Yang Kau Sakiti


jangan pernah katakan bahwa

cintamu hanya untukku

karna kini kau telah membaginya


* maafkan bila memang kini

harus kutinggalkan dirimu

karna hatiku selalu kau lukai


** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu

ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa


reff:

ku menangis membayangkan

betapa kejamnya dirimu atas diriku

kau duakan cinta ini

kau pergi bersamanya


ku menangis melepaskan

kepergian dirimu dari sisi hidupku

harus slalu kau tahu

aku lah hati yang telah kau sakiti


repeat *, **

repeat reff


ku menangis

harus slalu kau tahu

aku lah hati yang telah kau sakiti



Lirik lagu Rossa – Hati Yang Kau Sakiti ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 Rossa – Hati Yang Kau Sakiti.

Isnin, 8 Mac 2010

"KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST"

NEW..New Newssss...good Newsss..........FCU Community Contest is coming back with great prizes........hope that u all can join this contest....coz the more u Do the more u can Get...hehehe is it,,,,to make it easier....just follow the simple rules and step that already given to join this contest...The question and task will come out on 1 March 2010,,,.(please be alert)..........this contest started 26 February 2010 and END 23 march 2010......hope u all don't miss it...and lastly any enquiries about this contest u all can log in Http://www.fcucommunity.net/..anyway

Rabu, 10 Februari 2010

Midnight in Oasis Karaoke........






























kalau ader kelapangan ini lah aktiviti kitaorang yang dah kemaruk sangat nak menyanyi..heheh, sbb dah mmg tau suara kitaorang mmg sedapp2 pun , kena plak dengan lagu2 yang orang kata menusuk kalbu , tak ingat...............dunia kejap, cuma masa tidak mengizinkan sgt...nak lama bukan tak bole, tapi RM tinggi aaaaa., korang nak bayar ok gakkk................so malam tu kitaorang puas lah testing suara sampai naik serak suara, piching semua lari....heheheeh

Isnin, 8 Februari 2010

Trip to Melaka

pada minggu nie kami bercuti ke bandar yang bersejarah iaitu Melaka, Bergerak pada sabtu pagi
konvoi sebanyak 6 kereta, so masing2 dah excited giler nak mandi swimming pool kat hotel nie, especially anak aku...sampai kat saner first activity adalah jalan-jalan town melaka lah, kitaorang naik Menara Taming Sari, so kepada sesiapa yang nak naik ongkosnyer 10 inggit lah, tapi kena tunjuk My card, no my card bole bla.....budak RM5, kami menginap di Mahkota Hotel Melaka, best wooo, macam2 accomodation beb, yang I suke adalah Karaoke dier laaaaaa,, sejam masuk RM30 jerrr, malam kita orang pi makan Seapood dekat Umbai, yang dalam gambar tu ler....Restoran Parameswara, sedap beb....mmg tull lah murah tu, makan 20 orang dalam RM200 lebih jekkk, terbaik lah malam tu, so balik ke hotel layan Karaoke balik...heheh sampai nak terkeluar anak tekak..hahahah, so kepada sesiapa yang nak makan Seapood, tempat nie terbaik lah jugak sedap dan murah ...., keesokan plak kitaorang just jalan dekat zoo melaka dengan Taman buaya jer....ok lah memenuhi masa yang terlapang heheheh......so callowwww bateyyyyy

Oh HP ku....


so kalau tak tau nie lah dier HP yang I pakai sekarang, amacam klass kan, sbb utama I pakai HP nie.....adalah..

1)Nad
2)nad
3)Nad
4)Pasal nad aaa anak aku suruh beli HP nie, sbb dier bole main game....uwaaaaaa abis duit akuuuuuu......................

Selasa, 19 Januari 2010

Cendol Wahab di Wangsa Maju


salah satu makanan yang selalu saya makan waktu petang, iaitu cendol........biasenyer cendol wahablah dekat wangsa Maju hehehe

New Year in G. Berembun, CH



























New year hari tu kitaorang telah mecelebrate nyer di atas gunung dekat CH key........bosan siut dekat KL je.....kiter beralih arah plak, ke CH yang mmg masa tu sejuk giler beb, sbb ujan...ahahha....ala nak dikatakan cerita pun dah mmg nak kena pi saner pun pasal nak ambik husbond kiter yang suke duduk lelama dalam utan tu, tah ape suker sangat dengan pokok dalam utan tu tah...hahah, anyway die sebenarnya bawak bebudak UNISEL ke Trans titiwangsa......seramai 30 kot..........alhamdulillah sepanjang mereka berada dihutan tiade ape2 yang berlaku, bersyukurlah.......selepas semua aktiviti yang melibatkan Outdoor habis, kitaorang start plak dengan acara2 yang leisure, maksudnya berjalan2 lah plak.....tengok view-view yang cantik aspecially Ladang Teh hehehe

Bergembira bersama anakku di Berjaya Cosmo World



Hari ahad yang lepas, aku ngan anak aku pi teman bapak dier pi cari komputer dekat low yat....tapi mak aiii bosan giler siut, nak follow mencari nyer satu hal, orang ramai plak tu...nak jalan pun susahhh, fikir punya fikir, aku bawak lah anak aku berjaya times square, cadangnya nak pi jejalan je, tapi terjalan ke tingkat 5 yang ader permainan kanak2 tu, ape lagi anak aku buat silat kuntau dekat situ, sampai malu aku dibuatnyer......ape nak buat masuklah jugak...........kena dalam RM64 inggit beb, mahal tu....bukan bole main semua pun, aku main permainan budak2 nyer....bole....la.......janji dier suker, itu pun dier tak nak balik tu........kalau korang nak tau, dier punyer roller coaster mmg menakutkan, bergegar bangunan tu hehehhehe

Terdapat ralat dalam alat ini