Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Rabu, 10 Februari 2010

Midnight in Oasis Karaoke........






























kalau ader kelapangan ini lah aktiviti kitaorang yang dah kemaruk sangat nak menyanyi..heheh, sbb dah mmg tau suara kitaorang mmg sedapp2 pun , kena plak dengan lagu2 yang orang kata menusuk kalbu , tak ingat...............dunia kejap, cuma masa tidak mengizinkan sgt...nak lama bukan tak bole, tapi RM tinggi aaaaa., korang nak bayar ok gakkk................so malam tu kitaorang puas lah testing suara sampai naik serak suara, piching semua lari....heheheeh

Isnin, 8 Februari 2010

Trip to Melaka

pada minggu nie kami bercuti ke bandar yang bersejarah iaitu Melaka, Bergerak pada sabtu pagi
konvoi sebanyak 6 kereta, so masing2 dah excited giler nak mandi swimming pool kat hotel nie, especially anak aku...sampai kat saner first activity adalah jalan-jalan town melaka lah, kitaorang naik Menara Taming Sari, so kepada sesiapa yang nak naik ongkosnyer 10 inggit lah, tapi kena tunjuk My card, no my card bole bla.....budak RM5, kami menginap di Mahkota Hotel Melaka, best wooo, macam2 accomodation beb, yang I suke adalah Karaoke dier laaaaaa,, sejam masuk RM30 jerrr, malam kita orang pi makan Seapood dekat Umbai, yang dalam gambar tu ler....Restoran Parameswara, sedap beb....mmg tull lah murah tu, makan 20 orang dalam RM200 lebih jekkk, terbaik lah malam tu, so balik ke hotel layan Karaoke balik...heheh sampai nak terkeluar anak tekak..hahahah, so kepada sesiapa yang nak makan Seapood, tempat nie terbaik lah jugak sedap dan murah ...., keesokan plak kitaorang just jalan dekat zoo melaka dengan Taman buaya jer....ok lah memenuhi masa yang terlapang heheheh......so callowwww bateyyyyy

Oh HP ku....


so kalau tak tau nie lah dier HP yang I pakai sekarang, amacam klass kan, sbb utama I pakai HP nie.....adalah..

1)Nad
2)nad
3)Nad
4)Pasal nad aaa anak aku suruh beli HP nie, sbb dier bole main game....uwaaaaaa abis duit akuuuuuu......................
Terdapat ralat dalam alat ini