Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Selasa, 19 Januari 2010

Cendol Wahab di Wangsa Maju


salah satu makanan yang selalu saya makan waktu petang, iaitu cendol........biasenyer cendol wahablah dekat wangsa Maju hehehe

New Year in G. Berembun, CH



























New year hari tu kitaorang telah mecelebrate nyer di atas gunung dekat CH key........bosan siut dekat KL je.....kiter beralih arah plak, ke CH yang mmg masa tu sejuk giler beb, sbb ujan...ahahha....ala nak dikatakan cerita pun dah mmg nak kena pi saner pun pasal nak ambik husbond kiter yang suke duduk lelama dalam utan tu, tah ape suker sangat dengan pokok dalam utan tu tah...hahah, anyway die sebenarnya bawak bebudak UNISEL ke Trans titiwangsa......seramai 30 kot..........alhamdulillah sepanjang mereka berada dihutan tiade ape2 yang berlaku, bersyukurlah.......selepas semua aktiviti yang melibatkan Outdoor habis, kitaorang start plak dengan acara2 yang leisure, maksudnya berjalan2 lah plak.....tengok view-view yang cantik aspecially Ladang Teh hehehe

Bergembira bersama anakku di Berjaya Cosmo World



Hari ahad yang lepas, aku ngan anak aku pi teman bapak dier pi cari komputer dekat low yat....tapi mak aiii bosan giler siut, nak follow mencari nyer satu hal, orang ramai plak tu...nak jalan pun susahhh, fikir punya fikir, aku bawak lah anak aku berjaya times square, cadangnya nak pi jejalan je, tapi terjalan ke tingkat 5 yang ader permainan kanak2 tu, ape lagi anak aku buat silat kuntau dekat situ, sampai malu aku dibuatnyer......ape nak buat masuklah jugak...........kena dalam RM64 inggit beb, mahal tu....bukan bole main semua pun, aku main permainan budak2 nyer....bole....la.......janji dier suker, itu pun dier tak nak balik tu........kalau korang nak tau, dier punyer roller coaster mmg menakutkan, bergegar bangunan tu hehehhehe

Terdapat ralat dalam alat ini