Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Rabu, 30 Disember 2009

Makan-makan di IKEA





























Perghhhh marvelous betul hari tu, dapat makan dekat IKEA, ape name makanan nyer swedish meatball, bole tahan sedapnyer, ader 3 kuantiti meatball yang boleh diorder: 1-5 meat ball, 2-10 meatball and 3-15 meatball, tapi orang biasenyer ambik 10 je pasal meatball tu beso-beso jugak lah , dihidangkan sekali dengan french fries ,kenyang beb, tapi yang ambik 15 tu tak tau lah, melantak kot, tak padan dengan badan kecik ke....selain daripada tu ader jugak makanan yang best-best , anyway hari tu kitaorang ader jugak lah merasa satu kek nie sedap beb namanyer Daim swedish kek.........perghhhhhhhhhh lepas nie nak pergi lagiiii

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini