Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Selasa, 19 Januari 2010

New Year in G. Berembun, CH



























New year hari tu kitaorang telah mecelebrate nyer di atas gunung dekat CH key........bosan siut dekat KL je.....kiter beralih arah plak, ke CH yang mmg masa tu sejuk giler beb, sbb ujan...ahahha....ala nak dikatakan cerita pun dah mmg nak kena pi saner pun pasal nak ambik husbond kiter yang suke duduk lelama dalam utan tu, tah ape suker sangat dengan pokok dalam utan tu tah...hahah, anyway die sebenarnya bawak bebudak UNISEL ke Trans titiwangsa......seramai 30 kot..........alhamdulillah sepanjang mereka berada dihutan tiade ape2 yang berlaku, bersyukurlah.......selepas semua aktiviti yang melibatkan Outdoor habis, kitaorang start plak dengan acara2 yang leisure, maksudnya berjalan2 lah plak.....tengok view-view yang cantik aspecially Ladang Teh hehehe

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini