Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Jumaat, 2 Oktober 2009

Tony Roma Here...i come.......



Second day masa kitaorang start keja selepas bercuti hari raya (Hari Jumaat), kitaorang pi makan kat tempat yang best...ooooooo, namanya Tony Roma's,,.......tempat kafir tu....masalah nyer byk plak pengikut yang jadi macam tu..hheheh....kalau makan plak tu tak ingat dunia...yang maner tak reti nak makan pakai knife and fork jadi terer lah plak....almaklumkan.....harganya pun boleh tahan mahalnya....setakat nak makan sebulan sekali boleh lah.....yang bestnya michael2 tu plak makan pakai apron kat leher.....heheheh......bukan nya hemsem pun...heheh

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini