Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Khamis, 5 November 2009

Gunung Berembun di cameron Highland






























Trip nie aku pi je tapi tak naik pasal dah naik dah banyak kali, sesajer je masuk gambar lama nie, waktu tu aku cuma jadi tukang masak je kat bawah, ape ingat aku nie tak terer masak ke.....hehehe..... yang jadi guide tu laki I lah heheh tu yang pakai tuala good morning kat kepala lah, kitaorang berkhemah dekat sungai pauh.tempatnya yang best ader sungai lagi.....kalau pagi lagi cantik dengan pokok2 apa ha, dah lupe nama nyer.... berkabus lagi....

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini