Mengenai Saya

Foto saya
nothing much interesting
Loading...

Khamis, 5 November 2009

From My Nikon D40

Amacam my pren, cantik tak hasil gambar dari orang yang baru nak belajar jadi photographer nie....nie baru nak testing je nie.....baru-baru nak belajar dengan camera saya yang baru beli Nikon D40 ...heheheheh, macam maner guna apecher tah ape kejadah namanya tah.....tapi takjugak nak pi belajar ngan professional..almaklumlah mahal yurannya beb.....kalau ader orang sponsor ok jugak...heheh, alhamdulillah ader jugak orang yang panggil saya nie tangkap gambar orang kahwin...hehehe, berguna juga ada camera nie, so kepda sibulat cepat2 lah beli camera yek....





1 ulasan:

republic of maharani berkata...

terbaekkk dari nikon anda....!! thumbs up!

Terdapat ralat dalam alat ini